Cu incasari de 22,4 milioane de dolari, filmul “The Social Network” este propulsat direct in box-office-ul din Statele Unite ale Americii dupa primul week-end de la lansarea in cinematografe, potrivit Bloomberg.
Regizorul filmului, David Fisher, care a mai lucrat la proiecte precum “Zodiac” sau “Fight Club”, a dorit sa aduca Facebook pe marile ecrane si s-a axat pe proiectul lansat de Mark Zuckerberg , unul dintre fondatorii cunoscutei retele sociale.

Pe locul doi se afla pelicula “Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole”. Filmul produs de studiourile Time Warner a avut incasari de 10,9 milioane de dolari, animatia 3D ce-i distribuie in rolurile principale pe Jim Sturgess si Helen Miren reusind sa genereze incasari de 30 milioane de dolari in cele doua saptamani de la debut.





“Wall Street: Money Never Sleeps”, cu incasari din bilete 10 milioane de dolari, a cazut pe locul 3. Continuarea filmului “Wall Street” din 1987 a reusit sa aduca studiourilor Twentieth Century Fox venituri de 35,8 milioane de dolari in doua saptamani.

Pelicula ii are in distributie pe castigatorul Oscarului, Michael Douglas, in rolul lui Gordon Ghekko si pe Shia Labeouf, in rolul secundar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri