Realitatea Catavencu a semnat un contract de management cu divizia de media a grupului Asesoft, patronata de omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita (foto).
Intelegerea dintre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita este anuntata, chiar in aceste momente, intr-o intalnire cu angajatii Realitatea TV.

Contractul cu Sebastian Ghita este pe o perioada de cinci ani, scrie Paginademedia.ro

"Ma intereseaza profitul", a declarat Sebastian Ghita, la intalnirea cu angajatii Realitatea. El a adaugat ca vrea sa extinda regional Realitatea TV si ca vrea sa lase grupul de presa mostenire copiilor, scrie Realitatea.net.

Consiliul de Administratie al Realitatea Media a semnat astazi un contract de management cu Divizia Media a grupului Asesoft, compania condusa de Sebastian Ghita. Contractul, in valoare de 75 de milioane de euro, a fost semnat pe o perioada de cinci ani.

Potrivit reportervirtual.ro, Ghita s-a angajat sa investeasca 100 de milioane de euro in cinci ani in aceasta afacere (75 de milioane reprezinta investitii in trust, iar restul plati dupa un calendar ), perioada in care Sorin Ovidiu Vintu nu va mai avea nicio legatura cu grupul pe care l-a fondat, chiar daca isi va pastra actiunile.

Omul de afaceri Sebastian Ghita a mai fost implicat in tranzactia anului in retailul electroIT romanesc, prin care Asesoft a preluat Flanco.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri