Citeste aici care sunt subiectele tratate astazi pe blogurile de business.

• "Industria creste, dar comertul cu amanuntul ramane pe minus" - scrie BusinessDay.ro, intr-o analiza despre datele INS pe luna septembrie.

Manafu.ro
publica o analiza asupra pietei de social media din Romania. "A inceput o noua luna, vin iar cu un set de informatii despre social media la noi in tara. Ca de obicei, datele provin de la SATI, Google AdPlanner si ZeList. Desi inca un nume necunoscut pentru multi, TPU.ro creste foarte frumos, depasind pragul de 1,5 milioane de vizitatori unici. La randul sau, Facebook are mari sanse sa treaca de pragul de 2 milioane de conturi deschise din Romania pana la finalul anului".

• "Antreprenoriatul social, chiar exista?" - scrie Bobby Voicu. "Antreprenoriatul social reprezinta antreprenoriatul care are ca efect secundar (sau chiar primar) faptul ca rezolva o problema a societatii: repara scoli cu fonduri europene si CSR sau asigura locuri de munca in zone defavorizate ducand acolo productia".

• Razvan Pascu publica impresii de calatorie: o zi la Bratislava. "Spre deosebire de «sora» din cealalta jumatate a fostului stat Cehoslovacia (Praga), atmosfera din Bratislava nu difera foarte mult de cea din Bucuresti".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri