BBC va renunt in urmatorii trei ani la 360 de angajati din cei 1.600 care lucreaza pentru divizia online, miscare ce face parte din strategia de eficientizare a operatiunilor pe Internet, informeaza Brandrepublic.
Bugetul diviziei online va fi redus de la 158 mil. euro la 117 mil. euro, iar numarul de site-uri va scadea de la 400 la 200.

BBC Online va fi transformat in zece produse distincte: stiri, sport, vreme, Cbeebies, CBBC, knowledge& learning, radio&music, TV&iPlayer, homepage and search.

“BBC Online reprezinta baza viitorul BBC in spatiul digital. Pe masura ce tehnologia digitala avanseaza, livrarea de continut online devine mai importanta si mai profunda in viata cotidiana a fiecaruia. Cred ca masurile anuntate sunt dureroase, insa le consider potrivite in acest moment”, spune Mark Thompson, director general BBC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri