Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Orlando Nicoara scrie despre cele mai bune si slabe reclame de la Suber Bowl 2011, finala campionatului american de fotbal.

Radu Georgescu scrie depre faptul ca atunci cand unei persoane i se cere sa faca o recomandare ar trebui sa spuna ce crede cu adevarat si nu sa faca doar o recomandara neutra pentru ca astfel il va ajuta si pe cel care doreste sa se angajeze si pe cel angajat.

Pe blogul Businessday.ro puteti citi despre cresterea cu 10% a productiei industriale din decembrie anul trecut fata de decembrie 2009, aceasta fiind cea mai mare crestere din aprilie 2008, cand productia industriala a crescut cu 13,3% fata de aprilie 2007.

Despre programul prin care Guvernul ofera sprijin de maximum 10.000 euro pentru fiecare tanar antreprenor de pana in 35 de ani care isi deschide o firma si respecta anumite conditii puteti citi pe blogul lui Razvan Pascu.

Riscograma publica un articol despre domeniile in care este bine sa investesti la o anumita varsta. In text puteti afla ca varsta ideala pentru a incepe sa lucrezi la conturarea unui plan de economisire pe termen lung este 25 de ani.

Blogul Logec.ro scrie o analiza despre salariul real al romanilor la 20 de ani de la Revolutie , articolul fiind bazat pe datele Institutului National de Statistica conform carora romanii ar fi castigat in 2010 mai mult cu 24% fata de 1990.

Eu cred ca abia de aici incolo incepe partea interesanta. Bunaoara, daca in medie o ducem cu 24% mai bine si, simultan, este evident ca sute de mii de persoane o duc considerabil mai bine, este clar ca milioane de romani o duc mai prost acum decat pe vremea comunismului. Ceea ce inseamna ca romanii care-i regreta pe „Odiosul si sinistra” nu au o memorie chiar atat de scurta pe cat par.

Andreea Vass, consilierul premierului Emil Boc, scrie despre avansul comenzilor din industria romaneasca.

“In 2010, comenzile noi din industrie au crescut cu 26,3%, fata de anul 2009, iar cifra de afaceri cu 12,0%. Perspectivele sunt incurajatoare si devine o certitudine faptul ca industria sustine semnificativ relansarea economica din acest an”, noteaza Vass.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri