Grawe Romania Asigurare a lansat, la 1 iunie, doua polite de asigurare de viata cu componenta investitionala (unit-linked), una denominata in euro si cealalta in lei, valoarea minima anuala a primei ridicandu-se la 300 euro, respectiv 1.000 lei.
Denumite Grawe Apollo (denominata in euro) si Grawe GaliLEI (in moneda nationala), durata celor doua polite poate varia intre 10 si 45 de ani, iar varsta maxima a asiguratului la sfarsitul contractului nu poate fi mai mare de 75 de ani.
Ambele polite ofera si optiunea de protectie suplimentara in caz de deces sau invaliditate din accident.

Prin cele doua polite, primele de asigurare sunt plasate la fondurile de investitii de capital Grawe Apollo Echilibrat, Apollo Conservativ, Apollo Dinamic, toate trei cu investitii pe pietele externe de capital si Security Romania, cu plasamente pe piata romaneasca de capital.

Fondurile sunt administrate de societatea de investitii de capital Security Kapitalanlage Aktiengesellschaft, parte a grupului financiar international Grazer Wechselseitige Versicherung AG, actionar majoritar al companiei Grawe Romania.

Noile produse propun asiguratilor, in functie de profilul investitional al acestora, un risc scazut, mediu sau ridicat.

Apollo Conservativ are un portofoliu alcatuit in proportie de doua treimi din obligatiuni si restul actiuni.
Apollo Echilibrat are expunere mai mare pe actiuni (doua treimi actiuni si o treime obligatiuni) si o durata recomandata a investitiei de peste 25 de ani.

Apollo Dinamic este un fond de investitii care presupune investitii de 100% in actiuni si este destinat persoanelor care urmaresc obtinerea de castiguri mari din investitii, fiind dispuse la un risc ridicat.

Durata recomandata a investitiei este de peste 25 de ani. Security Romania este un fond de investitii cu risc ridicat ce investeste in titluri de valoare de orice natura, fiind concentrat asupra actiunilor emitentilor din Romania si a imprumuturilor in lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri