Centrul comercial Grand Arena Mall, situat in cartierul Berceni din Capitala, va fi deschis pe 25 martie, dupa o investitie de 187 milioane de euro a companiei de constructii Euroinvest Intermed.
Amplasat la intersectia dintre Strada Turnu Magurele si Bulevardul Metalurgiei, Grand Arena este al doilea mall inaugurat in cartierul Berceni, dupa City Mall, ce a fost deschis in toamna anului 2005. Acesta din urma are patru etaje si o suprafata inchiriabila de 19.000 metri patrati, in timp ce are Grand Arena are o suprafata inchiriabila de 45.000 mp, dispusa pe doua niveluri.

Printre chiriasii Grand Arena Mall se numara: Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, Jolidon, Cavaliere, Triumph sau Erros.

BNP Paribas Real Estate: In 2009, vor fi preferate parcurile comerciale si centrele tip oulet


Pe langa cele 180 de magazine, centrul comercial mai are doua ancore: hypermarketul Carrefour si Flanco World, care a investit 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco din reteaua nationala, cu o suprafata de 3.200 mp.

Compania de constructii Euroinvest Intermed are un capital 100% elvetian, fiind prezenta si pe pietele din Ucraina si China.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri