Dezvoltatorul spaniol Avantia, controlat de Grupul Peyber, a anuntat va investi 12 milioane de euro intr-un proiect rezidential cu 110 apartamente, situat in cartierul Titan din Bucuresti.
Lucrarile de constructie vor incepe in luna iulie, dupa ce va fi aleasa compania de constructii si vor fi finalizate in a doua jumatate a anului 2011. Cele 110 apartamente vor fi distribuite pe 11 etaje, parterul si mezaninul fiind dedicate spatiilor comerciale.

Proiectul, denumit, Avantia 1 Decembrie, cuprinde garsoniere si apartamente cu doua, trei si patru camere, ponderea majoritara fiind detinuta de locuintele cu trei camere. Pretul de pornire pentru o garsoniera cu o suprafata de 48 mp este de 64.300 euro plus TVA, iar pentru un apartament cu patru camere, cu o suprafata de peste 120 mp, pretul porneste de la 140.000 euro plus TVA. Locul de parcare nu este inclus in pret, ci costa 9.500 euro.

Din cele 110 apartamente, 12 au fost deja rezervate, taxa de rezervare fiind de 2.000 euro. Dupa achitarea acestei taxe, clientul poate plati o rata lunara inca din timpul lucrarilor de constructii si poate primi finantare direct de la dezvoltator, pe o perioada cuprinsa intre cinci si 20 de ani.

Sorin Ditoiu, director comercial Avantia, a afirmat ca de vanzarea apartamentelor se ocupa „o companie de consultanta mica, deoarece marii jucatori isi inchid departamentele de rezidential”, insa nu a facut public numele acesteia.

Grupul Peyber detine 35% din compania Avantia a fost infiintat in anul 1994, la Madrid. Al doilea actionar al Avantia este compania de constructii spaniola Constructora Martin Olivares, cu o participatie de 12%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri