BCR impreuna cu BCR Asigurari au lansat asigurarea de tip “pachet de protectie” Antreprenor Plus, adresata microintreprinderilor si persoanelor fizice autorizate (PFA), potrivit unui comunicat al bancii.
Asigurarea nu necesita o evaluare complexa a riscurilor sau o analiza a situatiei financiare a clientului si ofera planuri de acoperire cu limite de raspundere prestabilite intre 25.0000 si 250.000 euro.

Pachetul presupune atata economia de bani, oferita in functie de optiunea privind modalitatea de plata, cat si efort financiar redus, prin stabilirea de rate semestriale/trimestriale.

“O asigurare ofera protectie financiara in situatii neprevazute, iar, in cazul lipsei acesteia, producerea unui risc poate avea efecte financiare semnificative asupra afacerii companiei. Efectele producerii unui astfel de risc sunt, in general, mult mai puternice asupra companiilor care nu au un capital propriu foarte mare. Astfel, special pentru Microintreprinderi si Persoane Fizice Autorizate, am creat asigurarea “Antreprenor Plus” ca un mix de produse de asigurare: asigurare de bunuri si asigurare de raspundere”, a declarat Sorin Mititelu (foto), director executiv Directia Dezvoltare Afaceri si Produse Retail BCR.

Asigurarea Antreprenor Plus se adreseaza clientilor Micro si PFA inregistrate in Romania care desfasoara cu precadere activitati de comert, construtii/montaj, transporturi ori prestari servicii.

Pachetul ofera despagubire pentru cheltuielile necesare readucerii bunurilor asigurate in stare anterioara producerii evenimentelor asigurate (prin inlocuire/reparare), pierderile financiare generate de intreruperea activitatii si sumele compensatorii pentru repararea prejudiciilor produse unor terte persoane pagubite, inclusiv costurile de judecata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri