Chiriile apartamentelor din Bucuresti au scazut, in medie, cu 8% in prima jumatate a anului, potrivit unei analize a portalului anunturiparticulari.ro. In prezent, pentru 300 euro/luna, poate fi inchiriata o garsoniera in zona centrala, dar si un apartament cu trei camere in cartiere precum Titan sau Tei.
In zona Mosilor, in apropiere de Bulevardul Dacia, garsoniera dubla, decomandata, cu o suprafata utila de 35 mp, este scoasa la inchiriere pentru 300 euro/luna, pret negociabil, potrivit portalului imobiliare.ro. Garsoniera este complet mobilata si utilata, avand aer conditionat, masina de spalat, acces la internet prin cablu si se afla la etajul 6 din 8.

Pentru 280 euro/luna, poate fi inchiriata o garsoniera cu o suprafata de 35 mp (foto), amplasata pe strada Piscului, in cartierul Tineretului, arata un anunt publicat pe imobiliare.ro. Locuinta se afla la etajul 9 din 10, este mobilata si utilata, avand mobila Ikea, aer conditionat si masina de spalat.

In Militari, pe strada Paralutelor, o garsoniera decomandata, cu o suprafata de 44 mp, poate fi inchiriata pentru 300 euro/luna, potrivit magazinuldecase.ro. Locuinta este recent renovata, mobilata si utilata, cu masina de spalat, cuptor cu microunde, filtru de cafea, fier si masa de calcat, aspirator si televizor.

Apartamente cu doua camere

In cartierul Crangasi, un apartament cu doua camere, semidecomandat, aflat la parterul unul bloc cu patru etaje, este scos la inchirere pentru 275 euro/luna, conform portalului imobiliare.ro. Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp, este mobilat si utilat, insa fara aer conditionat si masina de spalat.

Un apartament cu doua camere, confort 1, amplasat in zona Iancului, in apropiere de statia de metrou, este scos la inchiriere pentru 300 euro/luna, potrivit anuntul.ro. Apartamentul este mobilat si utilat, inclusiv masina de spalat, aflandu-se la etajul 3 din 8.

Tot pentru 300 euro/luna poate fi inchiriat un apartament cu doua camere, semidecomandat, amplasat in zona Piata Muncii, la etajul 5/8. Locuinta are o suprafata de 53 mp, este mobilata si utilata, cu aer conditionat si masina de spalat, conform anuntul.ro.

In Drumul Taberei, pe Aleea Callatis, un apartament cu doua camere, semidecomandat, poate fi inchiriat tot pentru 300 euro/luna. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, se afla la etajul 3 din 4, fiind partial mobilat si utilat, potrivit unui anunt publicat de portalul magazinuldecase.ro.

Apartamente cu trei camere

In Titan, in apropiere de Policlinica, pentru 300 euro/luna poate fi inchiriat un apartament cu trei camere, decomandat, amplasat la etajul 1/4. Apartamentul este utilat si mobilat, avand aer conditionat, termopane si acces la internet, potrivit anuntul.ro.

Tot un apartament cu trei camere, decomandat si aflat in zona Teiul Doamnei, poate fi inchiriat pentru 300 euro/luna. Locuinta este recent zugravita, mobilata si utilata, conform anuntul.ro.

Pe soseaua Giurgiului, in zona Piata Progresul, un apartament cu trei camere, decomandat, poate fi inchiriat cu 300 euro/mp, potrivit anunturiparticulari.ro. Apartamentul este renovat, semimobilat si utilat, avand aer conditionat.

In luna iunie au fost scoase pe piata din Capitala un numar de 2.820 de apartamente, cu 36% mai multe fata de luna precedenta, potrivit analizei anunturiparticulari.ro. Cele mai multe oferte au fost pe segmentul apartamentelor cu doua camere, unde au aparut 1.200 de anunturi. Acestea au fost urmate ca numar de garsoniere, unde au fost scoase in jur de 1.000 de oferte.

Sursa foto: imobiliare.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri