Reteaua sociala Google+ s-a deschis pentru toata lumea, invitatiile nemaifiind necesare pentru inscriere, au anuntat marti oficialii companiei. “Suntem departe de final, dar, cu imbunatatirile care le-am facut pana acum, suntem gata sa trecem de la perioada de testare la imbunatatirea cu numarul 100 - inscrieri deshise”, conform reprezentantilor Google Romania.
Totodata, oficialii gigantului american au subliniat ca, la trei luni de la lansare, Google+ a realizat 100 de update-uri. Cea mai noua caracteristica are in prim plan Google+ Hangout, serviciu care poate fi accesat inclusiv de pe telefon si este introdusa capacitatea de a cauta in cadrul Google+.

Google+ este considerata reteaua cu cea mai mare crestere insa, in ultima perioada, mai multe articole internationale au subliniat ca numarul de comentarii si de interactiuni de pe platforma a scazut consistent, punand sub semnul intrebarii pericolul pe care reteaua il va aduce concurentului principal, Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri