Apple a lansat miercuri catre public serviciul de stocare in cloud iCloud, astfel incat utilizatorii care au un ID Apple se pot duce pe iCloud.com si sa se inscrie, scrie Cnet.com.
Odata intrat in sistem, utilizatorii pot vedea, adauga sau schimba contacte, sa introduca evenimente in calendar si sa stocheze documente in cloud (pe servere gazduite de companie – n.r.), cu ajutorul platformei iWork.

Pe langa aceasta, utilizatorii care au iPhone pot folosi iCloud pentru a-si gasi device-ul si sa il localizeze pe harta. In cazul in care telefonul a fost furat, tot prin intermediul iCloud, utilizatorii pot sterge de la distanta tot continutul telefonului si sa-l si blocheze.

Pe langa aceste servicii, iCloud va permite, in timp, sincronizarea continutului terminalelor Apple, putand fi folosit totodata si ca backup pentru muzica, filme sau fotografii.

Serviciul este disponibil cu doua zile inainte de lansarea iPhone 4S, terminal care a fost aplaudat de unele dintre cele mai mari publicatii internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri