Adevarul Holding a anuntat joi ca a decis sa investeasca in dezvoltarea retelei sociale pentru profesionistii romani Tetatet.ro. Parteneriatul strategic include o integrare completa a retelei tetatet.ro cu toate canalele online si off-line ale trustului Adevarul.
Oficialii Adevarul Holding nu au precizat ce pondere din proiect au achizitionat, spunand doar ca nu sunt actionari majoritari.

“Ne bucuram sa avem ocazia de a crea un parteneriat strategic cu tetatet.ro. Este un serviciu care va sustine interactiunea dintre cititorii nostri, iar trustul Adevarul va furniza utilizatorilor tetatet.ro acces la un continut variat”, a declarat Andrei Stefan, director general adjunct al Adevarul Holding. “Ne dorim sa dezvoltam oportunitati suplimentare pentru a conecta profesionisti din diferite domenii si pentru a le satisface nevoile de informare prin intermediul numeroaselor noastre publicatii”.

Pe langa facilitarea oportunitatilor din interiorul retelelei personale, utilizatorii vor avea posibilitatea de a contacta proactiv oameni de afaceri si de a gasi noi oportunitati de business. Prin dezvoltarea retelei profesionale ca urmare a utilizarii tetatet.ro, chiar si managerii de succes isi pot imbunatati eficienta afacerilor si isi pot accelera succesul in cariera.

“Tetatet.ro are viziunea, echipa, tehnologia si produsul pentru a crea valoare adaugata pentru firme de recrutare, persoane care sunt in cautarea unui job si antreprenori, iar impreuna cu Adevarul Holding vom ajunge cu atat mai repede sa oferim serviciile noastre tuturor romanilor doritori sa isi dezvolte cariera”, a declarat Dragos Birlea, co-fondador si presedinte al board-ului tetatet.ro si unul dintre co-fondatorii Trilulilu.

tetatet.ro este singura retea sociala care utilizeaza grade de influenta si topuri ale utilizatorilor prin puncte acumulate din activitatea lor in retea.

Din cei 135 de milioane de utilizatori ai LinkedIn, 511.759 sunt romani (2.33% din populatia tarii), plasand astfel Romania pe locul 31 in lume in ceea ce priveste numarul de conturi LinkedIn. De asemenea, din cei 774 de milioane de membri ai Facebook, 3.747.600 sunt romani (17% din populatia tarii), clasand tara noastra pe locul 38 in lume in topul celor 213 tari avand utilizatori pe Facebook.

“Avand in vedere inclinatia fireasca a romanilor de a deveni utilizatori activi ai retelelor sociale, parteneriatul cu trustul Adevarul se fructifica la momentul potrivit pentru o dezvoltare rapida a unei platforme in limba romana si dedicata doar romanilor”, a declarat Mike Costache, actionar si membru al Board-ului tetatet.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri