In putin peste doua decenii, Internetul ne-a schimbat viata. In alte cateva decenii viata noastra va fi parte din el. „Tech Adevarul“ a vorbit cu Hartwig Tauber, omul care raspunde de monitorizarea Internetului de mare viteza in Europa. „Internetul va fi mai mult decat YouTube si Facebook“, considera acesta. Schimbarea a inceput deja.

Intre 18 si 20 februarie s-a desfasurat in Stockholm, Suedia, conferinta Consiliului European FTTH (Fibre-to-the-home) dedicata Internetul de mare viteza pentru utilizatori. „Tech Adevarul“ a fost acolo si a discutat cu Hartwig Tauber, directorul CE FTTH. Internetul acesta, al viitorului, se prezinta bine in descrierea lui Tauber, desi mai e mult de munca. E de munca, dupa cum afirma directorul, la crearea infrastructurii de fibra optica si la sporirea transparentei dintre furnizori, utilizatori si guverne.

Deocamdata, ne referim la fiber-to-the-home, cea mai buna conexiune, cea care duce fibra optica pana in casa utilizatorului, si este fiber-to-the-cabinet/building care presupune ca fibra ajunge in bloc sau strada, dar cuprul preia Internetul pana la utilizator.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri