Waze, serviciul de harti dezvoltat de catre un startup israelian si preluat de Google in anul 2013, in schimbul a 1,1 miliarde de dolari, va veni cu o actualizare extrem de importanta, care va oferi soferilor informatii despre evenimentele sportive, maratoane si alte activitati in aer liber care ar putea conduce la blocaje ale unor artere de drum importante.

Aplicatia Waze ofera in prezent posibilitatea utilizatorilor sa isi planifice anumire trasee, iar actualizarea va aduce o serie de elemente noi care vor anunta in timp real utilizatorul cand urmeaza sa fie inchise anumite drumuri din cauza unor evenimente sportive care ar putea da peste cap traficul din marile orase.

Acest lucru va deveni disponibil pe scara larga pe masura ce organizatorii de evenimente vor incheia un contract cu Google prin care motorul de cautare sa fie la curent cu toate evenimentele de profil din intreaga lume.

Aplicatia Waze a creat si o pagina de evenimente in care utilizatorii pot afla ce se intampla in zona tranzitata de catre acestia, scrie LifeHacker.com.

Aplicatia informeaza utilizatorii serviciului de harti din Romania ca sambata, pe 13 august, au loc funeraliile Reginei Ana, iar traficul va fi restrictionat in zona centrala a Bucurestiului.

waze funeralii regina ana

(Foto: captura Waze)

Descarca Waze pentru Android

Descarca Waze pentru iOS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri