Conducerea Bursei din Sibiu a completat convocatorul Adunarii Generale a Actionarilor din 29 aprilie, introducand cererea unui grup de actionari centrati in jurul Delta Valori Imobiliare de a revoca membrii Consiliului de Administratie.
Astfel, la cererea Delta Valori Imobiliare, ce detine 4,998% din Sibex, impreuna cu Albu Cornel, cu 0,005%, Mirela Narcisa Grigoriu cu 1,328% si Bogdan Balosan, care detine 3,856%, s-au introdus spre dezbatere revocarea membrilor CA si alegerea unui nou consiliu.

De asemenea, la cererea lui Nicolae Vaidescu, ce detine 5,11% din Sibex, s-a introdus pe prdinea de zi si o propunere de modificare a regulamentului 1 privind organizarea si functionarea Sibiu Stock Exchange.

Acelasi actionar a mai propus prezentarea si discutarea raportului intocmit de auditorul intern al societatii, ca urmare unui memoriu comunicat bursei de Vaidescu.

Teodor Ancuta a anuntat ca va demisiona la finalul lunii aprilie din functia de director general al Sibex, dar va ramane presedinte CA, iar conducerea executiva urmeaza sa fie preluata de un strain cu experienta pe pietele de capital din Europa.

Noul manager al Sibiu Stock Exchange (Sibex), irlandezul Patrick L. Young, vrea sa tripleze valoarea bursei sibiene in urmatorii patru ani, urmand ca intr-un orizont de timp ceva mai mare capitalizarea Sibex sa ajunga la chiar 100 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri