Actiunile companiei de constructii Concefa Sibiu (COFI) au tinut capul de afis al prime parti din sedinta bursiera de marti, 7,91% din capitalul societatii fiind fiind tranzactionat pentru 5,9 milioane lei (1,4 milioane euro).
Schimburile au fost realizate prin intermediul unor tranzactii negociate, pretul platit pentru un titlu al societatii fiind de 0,13 lei/unitate, in scadere cu 4,1%.

La jumatatea sedintei, actiunile COFI se aflau in topul lichiditatii din piata spot, cu un rulaj de 416.000 lei. Si aici pretul acestora scadeau moderat (-2%).

Maria Cercel, mama lui Horatiu Cercel – proprietarul companiei, a vandut saptamana trecuta mai multe pachete de actiuni Concefa reprezentand 2,58% din capital. Valoarea acestora a fost de 2 milioane lei.

Concefa are o capitalizare de 75 milioane lei (18,4 milioane euro), luand in cotatiile din timpul sedintei de marti. Actiunile COFI s-au depreciat cu 5% in 2011.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri