In august, topul intermediarilor Sibex nu a suferit modificari la varf, primele doua locuri fiind identice cu luna precedenta. Pentru a cincea luna consecutiv, SSIF WBS a dominat clasamentul, ocupand prima pozitie cu 137.899 de contracte reprezentand o pondere de 42,22% din volumul total al lunii.
Numarul de contracte intermediate de brokerii societatii in cea de-a opta luna din an a crescut cu 41,6% fata de luna iulie. SSIF WBS Romania a avut o activitate sustinuta in special pe derivatele DEDJIA_RON si SIBGOLD, pe care indeplineste rolul de market-maker.

Pe locul secund, s-a aflat SSIF Tradeville cu 39.189 de contracte, volum mai mare cu 64% decat totalul intermediat in iulie.

Locul trei a fost ocupat de SSIF Estinvest cu 22.734 de contracte, societatea reusind un salt spectaculos de sase locuri datorita cresterii de aproape trei ori a volumului.

Locul patru a revenit SSIF Intercapital Invest, care a intermediat aproape 21.500 de contracte, reusind dublarea volumului comparativ cu iulie si un salt de patru pozitii in top.

Pe cinci a urcat SSIF Vienna Investment cu 16.756 de contracte, cu aproape 60% mai mult decat in iulie. Pe sase, in coborare cu un loc, s-a clasat SSIF Broker cu 16.296 de contracte.

Pe sapte, in scadere cu trei locuri, s-a pozitionat SSIF Delta Valori Mobiliare, care indeplineste calitatea de Market-Maker pe contractele EUR/USD_RON si DEOIL_LSC. Brokerii societatii au incheiat 11.331 de contracte.

Locul opt a revenit SSIF IFB Finwest, cu peste 10.000 de contracte iar pe noua, cu 9921 de contracte, ii regasim pe brokerii sibieni de la SSIF Carpatica, acestia coborand sase pozitii in raport cu iulie. Topul primilor 10 brokeri activi la Sibex este completat de SSIF GM Invest cu 5098 de contracte, societatea mentinandu-se pe aceeasi pozitie ca si in luna precedenta.

Numarul intermediarilor care au activat in luna august pe piata futures si options la Sibiu Stock Exchange a fost de 27, acestia incheind 163.299 de contracte, volum record pe anul in curs.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri