Victor Cazana, seful Oficiului de Privatizari din Ministerul Economiei, a fost demis din aceasta pozitie, fiind inlocuit de unul dintre adjuncti.
Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Victor Cazana, a fost demis de catre ministrul Economiei, Ion Ariton, pentru ca s-a opus privatizarilor cerute de FMI, au declarat pentru cotidianul Adevarul, surse guvernamentale.

Informatia a fost confirmat de modificarile facute pe site-ul Oficiului, unde apare deja numele noului sef: Florin Laurentiu Vladan, adjunctul lui Cazana de pana acum.

Florin Laurentiu Vladan a fost consilier personal in cadrul Secretariatului General al Guvernului, expert la AVAS, consilier local la sectorul 6 si apoi la Consiliul General al Capitalei.

Contactat de wall-street.ro, Victor Cazana a spus ca prefera sa nu faca declaratii pe acest subiect.

Cel mai mare esec care poate fi pus pe seama oficiului din ministerul Economiei este cel al ofertei Petrom, care s-a incheiat fara succes, desi avea toate sansele sa aiba un rezultat rasunator.

Citeste mai multe in articolul Oamenii care trebuiau sa aduca Statului sute de milioane. Cine isi asuma esecul Petrom?

De asemenea, pentru anul acesta erau promise doua oferte publice: la Transgaz si la Transelectrica. In ciuda promisiunilor intense si nenumarate in privinta derularii ofertelor de vanzare a unor pachete din Transgaz si Transelectrica in acest final de an, lentoarea cu care se desfasoara procesul nu lasa sanse ca termenul sa fie respectat. „Realist vorbind, nu cred ca sunt sanse ca aceste oferte sa aiba loc in acest an. Noi speram si facem tot posibilul”, declara Victor Cazana la inceputul lunii septembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri