Actionarii companiei Vel Pitar SA Ramnicu Valcea au aprobat la intalnirea din august majorarea capitalului social al companiei cu 9,87 milioane lei, pana la 10 milioane lei, prin aport in numerar, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial.
Majorarea capitalului social al Vel Pitar se va face prin emisiunea unui numar de 98,77 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei fiecare. Inaintea majorarii, capitalul social al companiei era de 122.138 lei.

Grupul Vel Pitar a fost divizat la inceputul anului in societatile Vel Pitar SA, Moara Rahova SA, VP Magassin SA, VP Immobili SA, Brassai Com SA, Borcea Park SA, VP Realty SA, Moara de Foc SA, Targul din Vale SA. Actionarul majoritar al grupului Vel Pitar este compania Broadhurst Investments, care detine 81,68% din capitalul social.

Principalele activitati ale Vel Pitar sunt in industriile de panificatie si morarit, precum si in domeniul productiei si distributiei de specialitati, biscuiti, napolitane, paste fainoase, specialitati de cofetarie si patiserie si produse de morarit.

In prezent, Vel Pitar opereaza o retea de 170 magazine proprii si detine 12 centre de productie in zece judete ale tarii (Valcea, Bucuresti, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj si Olt).

Vel Pitar estimeaza pentru anul acesta o crestere de 25% a cifrei de afaceri cumulata pe cele trei companii ale grupului (sapte Spice, Vel Pitar si VP Magassin ), fata de anul trecut cand grupul a raportat afaceri de peste 80 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri