International Leasing IFN incepe pe 7 aprilie plata celui de-al cincilea cupon al obligatiunilor emise in 2006, in valoare de 2,4418 lei pe obligatiune, cu o dobanda calculata la 9,66%, a anuntat un comunicat publicat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Platile se vor efectua in perioada 7-18 aprilie pentru toate persoanele care detineau obligatiuni la data de 31 martie.

Pentru cel de-al saselea cupon, dobanda a fost calculata la 13,38%, iar valoarea cuponului este de 3,4008 lei pe obligatiune. Platile pentru cel de-al saselea cupon vor fi efectuate in perioada 7-20 octombrie 2008, mentioneaza comunicatul.

Obligatiunile corporative emise de International Leasing IFN se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand din 21 februarie 2007. Obligatiunile au fost emise la 5 ianuarie 2006, au o maturitate de patru ani si se tranzactioneaza sub simbolul YTLS10.

International Leasing IFN a emis 48.000 de titluri cu o valoare nominala de 100 lei, iar rambursarea se face in patru transe anuale egale. Rata dobanzii este variabila si se calculeaza in functie de media dobanzilor interbancare la sase luni (ROBOR), la care se adauga o marja de 2,25%, iar plata dobanzii se va face semestrial.

International Leasing a fost infiintata in decembrie 1995, fiind prima companie independenta de leasing cu capital integral romanesc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri