Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat un nou fond inchis de investitii, Aviva Investors Leader, al diviziei de administrare a investitiilor din Romania a grupului financiar britanic Aviva, potrivit ultimului buletin al CNVM.
Fondul Aviva Investors Leader va avea ca depozitar Banca Comerciala Romana si va avea o politica de investitii permisiva, fiind inscris in categoria altor organisme de plasament colectiv (A.O.P.C).

Aviva Investors este prezenta pe piata romaneasca prin Aviva Investors Romania, care gestioneaza active de 20 milioane euro si are un venit anual de circa 1,5 milioane euro.

Aviva Grup Romania a achizitionat in noiembrie 2007 societatea de administrare a investitiilor Certinvest, care administra la sfarsitul lunii noiembrie active de 23,6 milioane lei si avea o cota de 2,8% din piata fondurilor deschise de investitii.

Aviva Investors Certinvest administreaza 4 fonduri deschise de investitii, dintre care doua cu plasamente in obligatiuni si intrumente financiare cu venit fix. De asemenea, administratorul detine deja un fond inchis de investitii, Everest Aviva Certinvest, care avea in 30 noiembrie active de 1 milion de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri