Compania de constructii Impact Bucuresti (IMP) va plati, pe 2 februarie, 38,7 milioane lei, reprezentand dobanda si valoarea principalului pentru o emisiune de obligatiuni lansata de societate la inceputul anului 2005, potrivit comunicatului remis Bursei.
Suma reprezinta valoarea cuponului, de 6,84 lei/obligatiune, aferent celui de-al optulea semestru, si valoarea principalului, de 117,32 lei/obligatiune, stabilita la data emiterii bondurilor.

"Este a doua emisiune de obligatiuni lansata si achitata de Impact cu incepere din anul 2002, compania analizand posibilitatea unor emisiuni viitoare pentru sustinerea clientilor care achizitioneaza produsele companiei", a spus directorul executiv al Impact, Carmen Sandulescu, arata NewsIn.

Impact Developer&Contractor a emis pe 18 ianuarie 2005 un pachet de 312.000 de obligatiuni in valoare totala de 31,2 milioane lei (8,63 milioane euro), care au fost utilizate pentru finantarea proiectelor Greenfield I Bucuresti si Europe Oradea. Pentru aceasta emisiune de obligatiuni, Impact a platit o dobanda in valoare totala de 12,42 milioane lei, reprezentand rata dobanzii interbancare in euro (Euribor), plus 6,5%. Perioada de maturitate a obligatiunilor a fost de 4 ani.

Impact Developer & Contractor a obtinut in primele noua luni ale anului trecut un profit net de 16,85 milioane lei (4,6 milioane euro), in crestere cu 13% fata de cel din perioada similara a anului trecut. Afacerile companiei au avansat cu 56% in primele trei trimestre din 2008, la 109,3 milioane lei (30 milioane euro), comparativ cu intervalul echivalent din 2007, cand acestea s-au cifrat la 69,8 milioane lei.

Titlurile Impact se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul IMP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri