Lucian Cojocaru (foto), directorul comercial al retelei BRD – Groupe Societe Generale, a cumparat, in sedinta bursiera de joi un pachet de 6.500 de actiuni BRD, in valoare totala de 71.000 lei (16.860 de euro).
Raportul tranzactiei de la Bursa de Valori Bucuresti arata ca directorul comercial al retelei BRD a achizitionat pachetul de actiuni in sedinta bursiera de la joi, la un pret mediu de 10,9308 lei/actiune, in aceeasi zi in care si alte persoane initiate din cadrul BRD au cumparat actiuni.

Tot in sedinta bursiera de joi, Dumitru Popescu, membru in Consiliul de Administratie al BRD – Groupe Societe Generale, a cumparat 8.500 de titluri BRD la un pret mediu de 11.225 lei/actiune. Valoarea tranzactiei initiata de Dumitru Popescu s-a ridicat la 95.400 lei (22.650 de euro).

Actiunile BRD au finalizat sedinta de tranzactionare de joi de la BVB la o cotatie de 11,1 lei/actiuni, inregistrand o apreciere de 4,72% fata de sedinta precedenta. In prima parte a sedintei de astazi titlurile BRD puteau fi cumparate sau vandute cu 10,9 lei/actiune.

BRD a incheiat primul semestru din acest an cu un profit net de 425 milioane lei (100,5 milioane euro), insa in scadere cu 17,4% fata de primele sase luni din 2008, din cauza unei reduceri a cererii de credite si a unei cresteri accentuate a riscurilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri