SIF Banat-Crisana (SIF1) a platit in ultimele patru zile inca 3 milioane lei din suma totala pe care trebuie sa o dea in urma unei majorari de capital efectuate anul trecut la Calipso Oradea (CAOR), a anuntat societatea de investitii financiare.
Astfel, SIF1 a platit in perioada 24 - 27 august pentru un numar de 1,2 milioane de titluri, din totalul de 14,6 milioane de actiuni Calipso subscrise in cadrul majorarii de capital din iunie 2008.

Societatea de investitii financiare trebuie sa dea in total 36,5 milioane lei in urma acestei operatiuni, conform pretului de subscriere de 2,50 lei/unitate, suma de 10,95 milioane lei fiind varsata imediat dupa efectuarea majorarii, scrie NewsIn.

Calipso Oradea (CAOR) si-a majorat anul trecut capitalul cu 39,72 milioane lei, pana la nivelul de 42,74 milioane lei, in urma aporturilor in numerar din partea actionarilor.

Compania, care are obiect principal de activitate alimentatia publica, este detinuta in proportie de 91,56% de SIF Banat-Crisana.

Potrivit cotatiei de 10 lei, inregistrata in sedinta de 5 iunie, societatea are o valoare de piata de 170,98 milioane lei (40,52 milioane euro).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri