Obligatiunile emise de municipiul Focsani, in valoare de 28 milioane lei (6,6 milioane euro), intra de astazi pe piata obligatiunilor a Bursei de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat emis de BVB.
Emisiunea cu simbolul FOC26 ofera investitorilor 280.000 de obligatiuni cu o valoare nominala initiala de 100 lei.

Scadenta se va realiza in noiembrie 2026, iar rambursarea principalului se va realiza trimestrial, iar valoare cuponului este media dintre ratele ROBID si ROBOR pe trei luni plus o rata de risc de 0,9%.

In prezent, pe piata obligatiuni se tranzactioneaza 24 de emisiuni de obligatiuni municipale, urmand a mai fi listate instrumentele orasului Predeal, Consiliului Local al orasului Orastie, Consiliului Local al orasului Baile Herculane si ale orasului Navodari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri