Rompetrol Bucuresti (VEGA) se va delista oficial vineri de pe piata Rasdaq ca urmare a finalizarii procedurii de retragere a actionarilor si dupa o perioada de noua luni in care titlurile au fost suspendate.
Actiunile Rompetrol sunt suspendate din decembrie, dupa ce in urma unei oferte publice de preluare din cursul anului trecut, TRG a achizitionat restul de 6,53% din capitalul social si a ajuns sa detina 98,99% din societate.

Rompetrol Bucuresti are un capital social de 174,5 milioane lei, divizat in 1,74 miliarde actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei, iar obiectul de activitate al companiei este reprezentat de fabricarea produselor obtinute din prelucrarea titeiului.

Ultima cotatie a titlurilor companiei a fost de 0,225 lei, in sedinta din 15 decembrie 2008, ceea ce da o capitalizare de 392,7 milioane lei (92,1 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri