Omul de afaceri Stefan Vuza vrea sa delisteze inca o companie de la cota bursei, Contactoare Buzau (CONQ), propunerea fiind aprobata in AGA, unde s-a mai votat pentru modificarea statutului firmei in societate de tip inchis, potrivit unui comunicat transmis vineri.
Astfel, actionarii minoritari ai Contactoare Buzau vor primi 10,72 lei/unitate, pentru titlurile detinute, arata NewsIn.

"Acesti actionari pot solicita retragerea din societate in termen de 45 de zile, de la data de 8 martie 2010, data de inregistrare, prin transmiterea in scris catre societate a unei solicitari in acest sens", se precizeaza in comunicat.

Pe langa firma lui Vuza, SCR Piatra Neamt, care detine 76,55% din Contactoare Buzau, in actionariatul firmei mai figureaza SIF Oltenia, cu o participatie de 18,2% si alti actionari care detin in total 5,25% din titluri.

Totodata Stefan Vuza mai vrea sa delisteze o alta companie de pe piata Rasdaq, Sinterom Cluj (SIRM), propunerea fiind inaintata spre aprobare intr-o adunare generala a actionarilor de la inceputul lunii decembrie.

De asemenea, Vuza va delista de la Bursa si firma Uzuc Ploiesti (UZC), pe care o controleaza, dupa ce propunerea a fost aprobata anterior in adunarea generala a actionarilor.

Contactoare Buzau are un capital social de 7,16 milioane lei, divizat in 2,86 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. In prezent, titlurile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul CONQ.

Contactoare Buzau are o valoare de piata de 24,9 milioane lei, potrivit cotatiei de 8,07 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 3 decembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri