Stere Farmache se gandeste sa nu mai candideze pentru functia de presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, insa mai are de lamurit anumite aspecte pana cand va lua o decizie.

Actualul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a luat in calcul si posibilitatea de a nu mai candida pentru un nou madat de presedinte, insa nu a luat inca o decizie finala.

"Exista probabilitatea sa nu mai candidez pentru functia de presedinte, dar inca nu am luat o decizie. Mai am de lamurit anumite aspecte si abia dupa voi lua o decizie", a declarat Stere Farmache, prezent la seminarul EU-COFILE organizat de BNR, ARB si Alpha Bank.

Un apropiat al presedintelui Bursei de Valori Bucuresti a declarat pentru Wall-Street ca decizia sa de a nu mai candida este mai veche, dar sunt destui oameni din piata care inca incearca sa il convinga sa se razgandeasca.

Intrebat cine ar putea fi urmatorul presedinte, brokerul a explicat ca vor fi multi care vor candida pentru aceasta functie, dar este greu de nominalizat cea mai potrivita persoana.

“Este greu ca dupa 15 ani cu Farmache presedinte sa vii si sa reusesti sa faci performanta. Trebuie sa fim sinceri si sa ne gandim ca va fi dificil sa gasim pe cineva la fel de responsabil si de profesionist asa cum este Farmache, desi sunt multi care isi doresc aceasta pozitie”, a mai spus sursa citata.

Mandatul actual de presedinte al bursei de la Bucuresti pe care il detine Stere Farmache va expira in februarie 2010. Adunarea Generala a Actionarilor in care se vor prezenta candidaturile inca nu a fost convocata, dar ea ar putea avea loc in ultima parte a lunii ianuarie, in conditiile in care actualul mandat al conducerii expira in februarie.

Anul trecut, inainte de Craciun, Stere Farmache si-a anuntat demisia din functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti. El a devenit bancher, ocupand postul de vice-presedinte al Alpha Bank.


Ce a invatat Stere Farmache din primul an de criza

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri