SSIF Broker Cluj, singura societate de brokeraj cotata la Bursa de Valori, analizeaza oportunitatea listarii pe Bursa din Varsovia, dupa ce Sibex a lansat piata spot, incheind un parteneriat cu reprezentantii operatorului polonez, in sensul dublelor listarii, informeaza un comunicat al companiei de brokeraj.

De asemenea, singurul broker roman listat la Bursa de Valori Bucuresti anunta ca intentioneaza sa listeze la Sibiu mai multe companii la care sunt actionari majoritari.

„Oportunitatea dublei listari, la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa din Varsovia, este extrem de interesanta pentru SSIF Broker, intrucat ar putea creste notorietatea companiei, dar si atractivitatea acesteia pentru investitori. De aceea, exploatarea acestei oportunitati si listarea la Bursa din Varsovia va constitui in viitorul apropiat o prioritate atat pentru Consiliul de Administratie SSIF Broker, cat si pentru conducerea executiva a companiei. De asemenea, SSIF Broker are in vedere listarea la Sibex a unor companii din portofoliul societatii la care suntem actionari principali”, a declarat Anton Ionescu, presedintele SSIF Broker.

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sibiu a avut loc aniversarea a 15 ani de activitate a Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (Sibex), lansarea pietei spot si listarea pe propria platforma.

In prima zi de tranzactionare, actiunile Sibex (SBX) au crescut de la 1 leu la circa 3 lei. Oficialii SSIF Broker Cluj au informat ca aceasta apreciere a crescut valoarea detinerilor de 6,6% din capitalul operatorului din Sibiu cu aproximativ 1 milion de euro.


Citeste un mini-interviu cu seful bursei din Varsovia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri