Horia Ciorcila, presedintele Bancii Transilvania (TLV), a fost numit administrator provizoriu de catre Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana (SIF1), in urma demisiei lui Pavel Belean, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Ciorcila urmeaza a fi numit administrator cu drepturi depline, daca va fi ales de catre actionari intr-o adunare generala ulterioara.

SIF Banat-Crisana a decis stingerea litigiilor pe care le avea in urma alegerilor din aprilie 2009 prin numirea in functiile de membru in CA.

La finalul lunii ianuarie, Claudiu Silaghi si Dragos Bilteanu au fost numiti ca administratori provizorii, dupa ce Horia Ciorcila si Carmen Dumitrescu au renuntat la functiile pe care le detineau.

In aprilie 2009, locurile din conducerea ale SIF Banat Crisana au starnit o lupta acerba, fiind ravnite de mai multi oameni de afaceri importanti, printre care Horia Ciorcila, Doru Lionachescu - directorul bancii de investitii Capital Partners -, Alexandru Parvulescu - presedintele Romenergo -, Octavian Radu - proprietar al grupului de firme RTC -, si actualul presedinte al SIF1 - Ioan Cuzman.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri