Actionarii Mechel Targoviste (COS) au aprobat majorarea capitalului social al Mechel Reparatii cu 15,41 milioane lei prin aport in natura, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Aporturile sunt reprezentate de terenuri, constructii, masini, instalatii, utilaje si alte obiecte de inventar.

Astfel, Mechel Reparatii va primi terenuri in suprafata de 78.610 metri patrati. In prezent, compania de reparatii are un capital social de 200 lei.

In cadrul adunarii generale, actionarii au ratificat garantiile pentru un credit de 30 milioane euro contractat de la Raiffeisen Bank.

Combinatului siderurgic a obtinut afaceri de 374 milioane lei in perioada ianuarie-iunie din 2010, cu 57% mai mari decat cifra din primul semestru al anului trecut.

Mechel Targoviste are un capital social de 172,12 milioane lei, impartit in 68,85 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei. Principalul actionar al companiei este Mechel International Holding, cu o detinere de 86,6%, in timp ce AVAS are 4,04% din capitalul social.

Valoarea de piata a societatii este de 168,68 milioane lei (39,3 mil. euro), potrivit ultimului pret de 2,45 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri