Retailerul francez Cora, care opereaza pe piata romaneasca sase hipermarketuri, a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, unde va deschide un hipermarket in urmatoarele doua luni si va angaja aproximativ 280 de persoane, a anuntat consultantul imobiliar Colliers, intermediarul tranzactiei.
City Park Mall a fost deschis in 2008 si are o suprafata de 30.000 mp inchiriabili, printre chiriasii sai numarandu-se Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, LC Waikiki, Debenhams, Miss Sixty, Douglas, Peacocks, Orsay si Columbia Sportswear.

Traficul centrului comercial este de 20.000 de vizitatori/zi in timpul saptamanii si de peste 25.000 de vizitatori/zi in weekend-uri.

“Avand in vedere importanta unei ancore in segmentul de food, estimam ca deschiderea hipermarketului Cora va creste semnificativ traficul in acest centru comercial”, a declarat Georgiana Andrei (foto), directorul departamentului de retail al Colliers International.

Colliers International a fost desemnat agentul exclusiv de inchiriere al centrului comercial si, in afara de Cora, a atras in ultimii ani chiriasi precum: LC Waikiki, Stefanel, Mirano, Stonecreek, Noriel, Animax, Roc-a-Fella Cafe, Rustic Restaurant sau Bijou Brigitte. Momentan, City Park are in vedere extinderea proiectului in urmatorii doi ani, astfel incat spatiul de retail va creste cu aproximativ 15.000 mp.

Cora mai are in constructie primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro. Mall-ul este amplasat intr-o zona industriala veche, pe un teren de 150.000 de metri patrati, si va fi deschis catre public in 2012, agentul de inchiriere fiind consultantul imobiliar CB Richard Ellis.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri