MedLife a inchiriat integral cladirea amplasata de Calea Victoriei nr. 222, cu o suprafata de 3.000 mp de birouri, desfasurata pe zece etaje, a anuntat consultantul imobiliar CBRE, care a intermediat tranzactia.

La primele etaje ale cladirii urmeaza sa se deschida o clinica de Medicina Muncii, iar celalalte etaje sunt destinate birourilor administrative. Suprafata inchiriata depaseste cu 1.800 mp sediul anterior din zona Aviatorilor.

Anterior, cladirea a fost ocupata de grupul Rompetrol, care s-a mutat anul trecut in turnurile City Gate, de la Piata Presei, ramand insa proprietarul imobilului din Calea Victoriei. Mutarea Rompetrol a fost intermediata tot de CBRE.

Cum arata sediul grupului Rompetrol

Cum arata sediul grupului Rompetrol

Citeste si:

In plus, in turnurile de la Piata Presei, MedLife a anuntat in urma cu un an ca va deschide o clinica si o farmacie. La acea vreme, MedLife a inchiriat o 1.200 mp de birouri in cladirea Porumbaru BC, la care a renuntat acum pentru a se muta in Piata Victoriei.

MedLife a raportat in 2010 afaceri in crestere cu 27%, pana la 33,02 milioane de euro si un profit de circa 2,76 milioane de euro, mai mare cu 11,76% fata de cel din 2009.

Clinicile private se simt bine: Ce afaceri au raportat in 2010

Clinicile private se simt bine: Ce afaceri au raportat in 2010

In ultimii ani, clinicile medicale private au devenit jucatori activi pe piata spatiilor de birouri. Cea mai mare tranzactie de inchiriere din acest an a fost incheiata de operatorul Premia Med, care va ocupa o suprafata de 27.500 in cladirea North Point (zona DN1), tranzactiia fiind intermediata de Colliers.

Clinicile medicale iau cu asalt cladirile de birouri. Care sunt mizele?

Clinicile medicale iau cu asalt cladirile de birouri. Care sunt...