Operatorul de fitness World Class a inchiriat o suprafata de 1.000 mp in America House, cladire detinuta de fondul francez de investitii AEW Europe, a anuntat consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzactiei.
Centrul World Class va fi deschis la etajul unu al cladirii, in galeria comerciala unde functioneaza in prezent companii din domeniul serviciilor si consultantei.

Cladirea America House are o suprafata inchiriabila de 27.000 mp, desfasurata pe noua etaje si dispune de 350 de locuri de parcare subterane. Printre chiriasii cladirii se numara Deloitte, Mastercard, Ericsson, BCR, Schlumberger,Tuca Zbarcea &Asociatii si S&T, care si-au prelungit contractele de inchiriere, precum si Ambasada Japoniei.

"World Class are in prezent circa 14.000 de membri, majoritatea angajati ai firmelor multinationale dar si locale, o parte avand sediile chiar in Piata Victoriei", a spus Carmen Ravon, senior consultant in cadrul departamentului de retail al Jones Lang LaSalle.

In Romania, AEW Europe mai detine European Retail Park Targu Mures, ancorat de Auchan, Baumax si Cinema City, preconizat a se deschide la sfarsitul anului 2011.

In prezent, exista sase centre World Class in Bucuresti, alte doua la Cluj si la Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri