La cererea segmentului corporate dar si a celui exclusivist din zona Pipera, World Class continua extinderea retelei sale din Romania, de curand inaugurand cel de-al 6-lea club din Bucuresti – World Class Health Academy at UPGROUND. „The new place to be in town” din Fabrica de Glucoza 9-11 este o locatie exclusivista de peste 3.000 de metri patrati, cu un design atractiv si deosebit si o echipa de antrenori nerabdatori sa impartaseasca membrilor sai, pasiunea si respectul pentru un corp sanatos si frumos.
In ciuda unui context economic incert, World Class Romania este un brand prosper, inregistrand o crestere a numarului de abonati de 24% din 2010 pana in 2011 (de la 12.525 la 15.537 membri) si estimand un numar record de 20.000 de membri in 2012. Continuand directiile pe care le-a impus in industria fitnessului din Romania, World Class va oferi clientilor UPGROUND o imbinare perfecta intre activitatile energice precum aerobic, cycling, functional training si partea holistica ce include piscina si a zona de relaxare.

Odata cu deschiderea acestui club, World Class a lansat in exclusivitate parteneriatul cu LES MILLS - lider de piata prin conceptul de group fitness la nivel mondial. Pentru inceput au fost introduse trei concepte – BODYPUMP, BODYCOMBAT, CXWORKS, urmand ca din primavara sa fie prezentate clientilor World Class si alte programe de training.

Clientii UPGROUND se vor antrena cu nume consacrate din industria fitnessului local, precum Anca Bucur, campioana nationala si internationala la fitness si Miss Fitness Universe, dar si instructori internationali de top precum Peter Ambjorn, Richmond Bachia, Per Markussen.

Valoarea totala a proiectului World Class UPGROUND se ridica la peste 2,6 milioane de euro din care peste 600.000 au fost investiti in echipamentele sportive. Clubul a fost lansat in parteneriat cu UPGROUND ESTATES, locatarii apartamentelor rezidentiale avand acces gratuit in club timp de doi ani.

"In noua locatie World Class Health Academy UPGROUND ne-am propus sa oferim membrilor nostri o experienta de fitness la cel mai inalt nivel. Ne-am dorit sa cream un loc care sa vibreze a distractie, care emana energie, unde membrii sunt motivati sa se antreneze si sa se simta bine in acelasi timp. Arhitectul nostru suedez a supervizat intregul proiect - de la culori si branding pana la schita salii de fitness. Rezultatul este un nou sanctuar de sanatate, o noua locatie Health Academy cu un look fresh, cu echipamente fitness de ultima generatie, o sectiune noua dedicata Functional Training, trei studiouri de fitness si o zona generoasa dedicata receptiei. World Class UPGROUND este deci cel mai sofisticat si mare club de fitness din Romania la momentul actual, conceput in asa maniera incat si cel mai mic detaliu este luat in considerare pentru a crea cea mai buna experienta fitness. Clubul are o capacitate de pana la 5000 de membri iar primele doua luni ne-au depasit asteptarile in ceea ce priveste numarul de clienti noi“, afirma Mikael Fredholm CEO World Class International.

Facilitatile noului club UPGROUND:
• 3000 m2
• vestiare VIP
• Functional Training Studio
• Cea mai mare sala de forta din Bucuresti
• 250 m2 Aerobic Studios
• 68 m2 Cycling Studio
• Indoor pool & Relaxation areas
• Massage & Spa area
• Heated & Cold Jacuzzi
• Steam, wet & dry saunas
• Personal Training Studio

Cu un design modern, produse de cea mai buna calitate si specialisti in domeniu, Geta Voinea Upground partenerul World Class Upground, ofera clientilor nostri servicii de: coafura, frizerie, manichiura, pedichiura si cosmetica. Echipa de specialisti GV a pregatit pachete speciale, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei fideli. Pentru toti abonatii Word Class, Salonul Geta Voinea Upground ofera pachete de servicii premium la preturi promotionale, pe baza cardului de client.

World Class International este unul din cele mai mari lanturi de fitness din Europa detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu. Romania este cel mai important pion, insumand 8 centre . Povestea World Class continua in consolidarea pozitiei sale pe piata si anul viitor cand are in vizor lansarea a inca 2 cluburi: World Class America House si World Class Titan. Tot anul viitor in martie, World Class va organiza si cea mai mare CONVENTIE DE FITNESS INTERNATIONALA, cu peste 15 instructori internationali , 20 nationali, 7 sali de aerobic, workshop-uri si lectures.

Upground Residence este un loc unic, creat pentru oameni activi, dinamici, cu standarde ridicate de viata, in cautarea unui spatiu care sa le ofere o experienta desavarsita. Ansamblul este pozitionat in zona de nord a capitalei, care a devenit, in ultimii ani, noul centru de afaceri, comercial si rezidential al Bucurestiului.

Upground Residence cuprinde apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplexuri si penthouse-uri, care imbina notiunea de spatiu generos cu materiale de calitate premium, care dau proprietarului sentimentul unic al privilegiului.

“Suntem constienti de faptul ca persoanele cu un stil de viata dinamic au dorinte si nevoi complexe. De aceea, cei care locuiesc in Upground Residence au acces la toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: restaurante si cafenele – Café Flo, Pizza Factory, cel mai nou centru de fitness World Class Health Academy cu spa si piscina, supermarket- MegaImage, farmacie, centru medical- Medicover, banci, salon de infrumusetare- Geta Voinea. Este ceea ce intelegem noi printr-un stil de viata exceptional. Este ceea ce ne-am propus sa fie Upground Residence si de aceea suntem convinsi ca aici va veti simti intotdeauna acasa.” afirma Mihaela Dicu, sales manager UPGROUND Estates.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri