Centrul World Class din Piata Victoriei este amplasat la etajul unu al cladirii America House si ocupa o suprafata de 920 mp, putand fi extins cu inca 105 mp.

"Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class se ridica la aproximativ 900.000 euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class” , a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class International.

Consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle a intermediat tranzactia de inchiriere a spatiului pentru noul centru World Class in America House si a fost desemnat agent exclusiv pentru inchirierea spatiului de birouri de 3.500 mp ramas vacant.

Cladirea America House, detinuta de fondul francez de investitii AEW Europe, are o suprafata inchiriabila de 27.000 mp, desfasurata pe noua etaje, iar printre chiriasii birourilor se afla Deloitte, MasterCard, Ericsson, BCR, Tuca Zbarcea &Asociatii, S&T si McDonald's, care, pe langa birouri, a deschis si un restaurant la parterul imobilului.

Citeste si:

Chiria pentru birourile din cladirea America House se situeaza in jurul nivelului de 19 euro/mp, potrivit declaratiilor anterioare ale fondului de investitii AEW Europe.

Pe langa chiriasii din America House, printre companiile care au sediul in Piata Victoriei se mai numara: BRD, Ernst&Young, Piraeus Bank si Orange.

Sursa foto articol: america-house.ro