Elvila, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de mobilier din Romania, a inaugurat primul magazin in ERA Shopping Park din Oradea pe o suprafata de 3.000 mp
La finalizarea proiectului, ERA Shopping Park va pune la dispozitia oradenilor o suprafata de 11.000 mp destinata segmentului de home design, insumand spatiile ocupate de magazinele Elvila si Mobexpert. Acestora li se vor alatura alti jucatori importanti din zona de mobilier si home deco, ce urmeaza sa se deschida in curand.

Noul magazin Elvila din Oradea ofera o gama variata de canapele, dormitoare, camere de copii si tineret, livinguri, biblioteci, bucatarii si saltele originale Relaxa. Toate produsele din magazinul Elvila sunt create si produse in cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa (mobilier tapitat si saltele Relaxa), Fabrica Elmoberom (mobila din PAL si MDF) si Fabrica Carpatina (mobilier din lemn masiv).

Deschiderea magazinului de la Oradea este cea de-a patra in ultimele 6 luni pentru Elvila, dupa inaugurarea a trei magazine de mari dimensiuni in Bacau, Braila si Focsani, iar pentru 2012 sunt preconizate deschiderile a cel putin patru noi magazine Elvila, in mari centre comerciale din Pitesti, Craiova, Iasi si Sibiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri