Una dintre optiunile pe care proprietarul City Mall le ia in calcul ar fi transformarea centrului comercial in spital, spun oficialii CBRE Romania.
“In piata se vorbeste despre transformarea City Mall in spital, transformarea ar fi una aventuroasa daca se ia aceasta decizie”, spune James Heyworth Dunne, directorul de Capital Markets al companiei CBRE Romania.

Ce alte variante ar mai avea proprietarul mall-ului falimentar? Heyworth spune ca o ancora puternica ar putea fi o solutie pentru centrul comercial, mai ales ca in opinia sa potentialul de retail este ridicat, iar pastrarea activitatii in aceasta zona este plauzibila.

City Mall a fost vandut in toamna anului trecut pentru 17,3 milioane de euro, aproape jumatate din pretul initial la care mallul a fost scos la licitatie. Cumparatorul este firma Star Imob, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, acesta fiind singurul care a depus o oferta concreta pentru achizitia mallului.

Cumparatorul nu si-a facut publice planurile legate de mall, pana in prezent.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri