Transformarea City Mall: Mega Image, chirias la parter

Centrul comercial City Mall va include la parter un supermarket Mega Image, sigla retailerului putand fi deja observata din exteriorul centrului comercial.

Mega Image este astfel primul chirias important al centrului comercial, vandut in cadrul unei procedure de faliment in 2011, dupa renovarea spatiului.

City Mall a fost vandut in toamna lui 2011 pentru 17,3 milioane de euro, aproape jumatate din pretul initial la care mallul a fost scos la licitatie. Cumparatorul este firma Star Imob, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, acesta fiind singurul care a depus o oferta concreta pentru achizitia mallului. Ioannis Papalekas a detinut anterior centrul comercial pana in 2006, cand l-a vandut cu peste 100 milioane de euro , dupa ce il cumparase, un an mai devreme, cu peste 45 milioane de euro.

Cumparatorul nu si-a facut publice planurile legate de mall, insa alti jucatori din piata au declarat ca noul proprietar vrea sa transforme mallul in clinica privata si doar la parter va fi mentinuta o zona comerciala.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea care cuprinde peste 190 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (132) si Shop&Go (61).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri