Mega Image este astfel primul chirias important al centrului comercial, vandut in cadrul unei procedure de faliment in 2011, dupa renovarea spatiului.

City Mall a fost vandut in toamna lui 2011 pentru 17,3 milioane de euro, aproape jumatate din pretul initial la care mallul a fost scos la licitatie. Cumparatorul este firma Star Imob, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, acesta fiind singurul care a depus o oferta concreta pentru achizitia mallului. Ioannis Papalekas a detinut anterior centrul comercial pana in 2006, cand l-a vandut cu peste 100 milioane de euro , dupa ce il cumparase, un an mai devreme, cu peste 45 milioane de euro.

Cumparatorul nu si-a facut publice planurile legate de mall, insa alti jucatori din piata au declarat ca noul proprietar vrea sa transforme mallul in clinica privata si doar la parter va fi mentinuta o zona comerciala.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea care cuprinde peste 190 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (132) si Shop&Go (61).