Compania RRG, dezvoltatorul proiectului rezidential Linda Residence vrea sa vanda ultimele 40 de unitati din proiect in acest an, tintind clientii cu venituri lunare de 1.000-1.500 euro.
Ansamblul Linda Residence este compus din 216 locuinte.

Linda Residence se pozitioneaza astfel mai bine pe segmentul care atrage peste 50% din cumparatorii de locuinte noi, cel al cumparatorilor cu un venit lunar de aproximativ 1.000-1.500 de euro, potrivit datelor Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Peter Savateev, director general al grupului RRG, dezvoltatorul Linda Residence, a declarat ca "suntem increzatori ca vom finaliza vanzarea locuintelor in acest an, avand planuri si pentru alte investitii in piata rezidentiala locala”

Proiectul, amplasat in Sectorul 3 din Bucuresti, este format din 216 locuinte amplasate in opt cladiri cu un regim de inaltime P+2+M. Preturile garsonierelor din cadrul proiectului sunt cuprinse intre 38.190 de euro (suprafata utila de 42,1 metri patrati) si 39.650 de euro (43,7 metri patrati utili) + 5% TVA.

Apartamentele cu doua camere, cu o suprafata utila de 52,5 metri patrati, au un pret de 48.500 de euro + 5% TVA in timp ce apartamentele care au o suprafata utila de 69 de metri patrati au un pret de 58.700 de euro + 5% TVA. Preturile unitatilor cu trei camere sunt cuprinse intre 79.500 de euro (94,2 metri patrati utili) si 81.000 de euro (99,6 metri patrati utili) + 5% TVA. Toate locuintele dispun de locuri de parcare supraterane si boxe la subsolul cladirilor.

Dezvoltatorul a incheiat recent si un parteneriat cu Mobexpert prin care cumparatorii unei locuinte in Linda Residence beneficiaza de o reducere de pana la 30% la achizitia de mobilier Mobexpert. In plus, locuintele din cadrul proiectului pot fi achizitionate printr-un sistem de rate la dezvoltator pe o perioada de 36 de luni, cu un avans de minim 25%, dupa aceasta perioada urmand a se plati diferenta, inclusiv prin contractarea unui credit.

„Cea mai consistenta patura de cumparatori, cu o pondere de peste 50% din achizitiile actuale de locuinte noi, este formata din persoane care dispun de un venit pe familie de aproximativ 1.000 – 1.500 de euro pe luna. Acestia sunt principalii cumparatori pe care ii vizam”, a declarat Andrei Sarbu, managing partner in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Linda Residence este primul proiect de amploare al grupului RRG pe plan local, fiind dezvoltat in zona de est a Capitalei. Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost redesemnat agentul exclusiv de vanzare al proiectului la 1 ianuarie 2013.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri