Societatea de asigurari Grawe a achizitionat un imobil de birouri in centrul Bucurestiului, contra sumei de 8 milioane euro, unde, din septembrie 2006, va functiona noul sediu al companiei, potrivit site-ului web al Grawe Asigurari.

Grawe a platit opt milioane euro pentru un nou sediu"Adunarea generala a actionarilor a aprobat cumpararea imobilului situat in Bucuresti, str. Vulturilor nr. 98 A, sectorul 3, compus din teren si cladire, cu un pret echivalent in lei al sumei de 7,2 milioane euro plus TVA", se spune intr-un comunicat al companiei, remis Monitorului Oficial.

"Cladirea are o suprafata de 5.200 mp, din care compania isi va pastra in folosinta circa 1.000 mp, restul suprafetei urmand a fi data spre inchiriere. Incepand cu luna septembrie 2006, acesta va fi noul sediu al GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA.", se mai precizeaza pe site-ul institutiei citat de agentia de presa NewsIn.

In primul trimestru 2006, GRAWE ROMANIA a inregistrat o crestere de aproximativ 100%, a rezultatelor finaciare, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Cresterile financiare se datoreaza, in special, dublarii numarului de contracte de asigurare incheiate de Grawe in perioada 01.01.2006 30.03.2006", se spune pe site-ul companiei. "Un factor important l-a reprezentat si preluarea, in 2005, a societatii de asigurari SARA MERKUR, preluare finalizata in luna martie 2006. De asemenea, forta de vanzari directe a avut o mare contributie la obtinerea acestor rezultate. Faptul ca in prezent exista aproximativ 650 de agenti si 24 de agentii Grawe in toata tara a influentat pozitiv cifrele pentru primul trimestru al acestui an", se mai precizeaza pe site.

Volumul primelor brute subscrise de Grawe, in primele trei luni ale anului 2006, a fost de 12,63 milioane lei noi, in crestere cu 98,58% fata de perioada similara a anului 2005.

Grawe a inregistrat, in primele trei luni din 2006, un profit net de 2,3 milioane lei noi, cu 93,93% mai mult decat in primele trei luni din 2005.

GRAWE este detinuta, in proportie de 99,98%, de grupul Grazer Wechselseitige Versicherung AG din Austria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri