Circa 80% din suprafata inchiriabila de 3.000 de metri patrati a cladirii de bioruri pe care a achizitionat-o compania austriaca de asigurari Grave este deja preinchiriata, au declarat pentru NewsIn reprezentantii consultantului imobiliar Eurisko.Cladirea a fost cumparata de compania de asigurari in luna martie, investitia in achizitie si construire ridicandu-se la circa opt milioane de euro, conform informatiilor facute publice de Grawe Romania.

La finalizarea lucrarilor, Grawe va ocupa circa 1.000 de metri patrati din suprafata construita de 5.200 de metri patrati. Cladirea are o structura pe inaltime de 11 etaje si este amplasata in zona Unirea din Bucuresti.

"Piata imobiliara romaneasca are un potential de dezvoltare foarte bun si promite randamente investitionale peste medie, in ciuda riscurilor mai ridicate comparativ cu tarile vest-europene. Dupa un studiu amanuntit am decis ca rentabilitatea unui business center in Bucuresti este buna", declara in primavara managerul departamentului de Real Estate la Grawe Investment, dr. Josef Praschinger.

Grawe Romania are sediul in prezent intr-o cladire ridicata la sfarsitul asecolului XIX, in zona Ateneului Roman, pe care a cumparat-o in 2002. Cladirea a fost proiectata in stil neoclasic francez, investitiile Grawe in achizitia si restaurarea imobilului ridicandu-se la 1,5 milioane de dolari. Compania de asigurari a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit brut de 5,28 milioane de lei, cu aproximativ 87% mai mult decat in acelasi interval al anului trecut.

Grawe Romania este o companie prezenta in Romania din 2000.Compania mai desfasoara activitate in Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru si Republica Moldova.

Compania imobiliara Eurisko este activa pe piata din 1997 si are in prezent circa 60 de consultanti la nivel national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri