ProLogis, dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, va investi 36 42 de milioane de euro intr-un centru logistic in Gdask. ProLogis Park Gdask va fi primul centru logistic modern din nordul Poloniei. La finalizarea proiectului, parcul va fi compus din cinci cladiri totalizand peste 88.000 m2. Prima faza a investitiei, care include 2 cladiri cu o suprafata de 35.800 m2 , va fi finalizata in primul semestru al anului 2007.

Costurile totale de achizitionare a terenului pentru noul parc ProLogis sunt de 5,6 milioane EURO. ProLogis Park Gdask este situat intr-o locatie strategica din Tricity, in cadrul unei platforme industriale din Gdask-Kokoszki. Aceasta locatie asigura conditii excelente de comunicare si este amplasata langa Aeroportul Lech Wasa, aeroport ce controleaza traficul national si international, si Portul Gdask.

Proximitatea cu soseaua de centura a orasului Gdask soseaua S6/E28 si autostrada A1 Nord-Sud, precum si aglomerarea urbana din Tricity, face ca parcul sa fie o locatie excelenta pentru companiile de logistica. Aceasta regiune dispune de o infrastructura comunicationala foarte dezvoltata, de un sector industrial intr-o continua dezvoltare si o piata a fortei de munca ce asigura angajati competenti.

Sectorul logistic din Centrul si Estul Europei cunoaste o dezvoltare puternica care atrage dupa sine o cerere de spatii de depozitare moderne. Construind parcuri logistice in principalele orase ale Poloniei, facem un efort de a indeplini asteptarile Clientilor nostri. Prin urmare, Parcurile noastre ajuta la atragerea de capital strain catre Polonia, a declarat Michael de Jong-Douglas, Presedinte al ProLogis Management Board.

Cel mai recent centru de distributie al ProLogis va fi alcatuit din cinci cladiri moderne de depozitare totalizand peste 88.000m2. Primele doua cladiri, cu o suprafata de 35.800m2, vor fi finalizate in primul semestru al anului 2007. Livrarea celorlalte cladiri este planificata pentru fazele ulterioare ale proiectului.

Experienta noastra indelungata indica faptul ca dezvoltarea unui nou parc ProLogis contribuie la imbunatatirea gradului de ocupare a fortei de munca din regiune, a mai declarat Michael de Jong-Douglas.

Cladirile vor fi adecvate nevoilor diferite ale mai multor tipuri de Clienti: activitati logistice si de distributie, depozitare, activitati de industrie usoara si racire pentru piata de logistica destinata produselor alimentare. Fiecare cladire va avea 22 usi de acces si 4 niveluri de acces, cu o inaltime de 10 metri si o capacitate de incarcare de 5000 kg/m2.

ProLogis Park Gdask va include, de asemenea, o curte spatioasa cu suficiente locuri de parcare pentru camioane si autoturismele pasagerilor; transportul public este disponibil in imediata apropriere (3 rute de autobuz). Intregul parc va beneficia de securitate 24h/24.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri