Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de santiere, potrivit unor informatii obtinute de wall-street.ro.

Contactat de catre wall-street.ro, Moshe Goldstein, directorul general al operatiunilor Epstein in Romania, a confirmat informatiile wall-street.ro punctand faptul ca proiectele aflate in derulare vor ramane in continuare in lucru.

“Firma Epstein din Israel nu mai vrea sa isi continue activitatea pe piata din Romania. Echipa ramane implicata in proiectele de aici, dar firma-mama isi va concentra activitatea in Romania sub o alta forma. Eu as vrea sa continuam in Romania, dar intr-o alta formula. Exista o firma deja care ar urma sa preia integral activitatea intreprinsa”, a declarat Moshe Goldsthein.

Epstein a fost implicata in importante proiecte comerciale, de birouri, rezidential, dar si industriale in Romania. Printre cele mai reprezentantive proiecte in care firma Epstein a fost implicata se numara AFI Palace Cotroceni, AFI Ploiesti, Mega Mall (NEPI), dar si proiecte extinse in rezidential asa cum este cazul DIMRI (bulevardul Ghencea), un proiect rezidential al Tagor Bragadiru sau EvoCasa Optima (Adama/Immofinanz).

Filiala locala a Epstein Project Management a fost infiintata in anul 2007, avand drept obiectiv dezvoltarea activitatii companiei A. Epstein & Sons Co. Ldt. (Israel) in afara tarii. Activitatea efectiva a companiei la nivel local a inceput la 1 octombrie 2009, cand grupul a fuzionat cu compania de consultanta Shani Consulting & Investment, unul dintre competitorii vremii pe piata.

Principalele companii specializate in Project Management la nivel local sunt Optim, Vitalis Consulting sau Hertz Construction & Project Management.

Sursa foto: epstein.com.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri