Inceput in august 2006, Emerald Residences se pregateste sa fie livrat noilor sai locatari in februarie 2008 si pentru a usura acest proces, dezvoltatorii proiectului au venit in intampinarea clientilor prin serviciul Customer Care. Inca de la lansare, proiectul rezidential de lux de pe malul Lacului Tei, si-a atras clientii prin initiative originale: townhouse-ul - o locuinta hibrid intre vila si apartament de bloc - si primul apartament mostra in marime naturala de pe piata imobiliara romaneasca.
La numai cinci luni distanta de livrarea catre locatarii sai, Emerald Residences, proiectul rezidential de lux de pe malul Lacului Tei, a cunoscut o evolutie spectaculoasa inca de la inceput in august 2006, atat in privinta constructiei cat si a vanzarilor. Complexul include 279 de apartamente in 12 blocuri si aduce noutati in privinta tipologiei apartamentelor oferite: apartamentul de tip Garden, un duplex care porneste de la nivelul solului si beneficiaza de gradina proprie, sau townhouse-ul sau triplexul, o combinatie intre confortul unei vile si dinamismul stilului de viata dintr-un complex rezidential de blocuri. Acest ultim tip de apartament se inalta de la nivelul solului, fiind o cladire individuala cu trei nivele si este o noutate adusa pe piata de Emerald Residences.

Alaturi de ritmul accelerat de evolutie al proiectului si de arhitectura deosebita a locuintelor, dezvoltatorii au construit in cadrul biroului de vanzari de pe strada Tuzla 39 un apartament mostra in marime naturala, complet finisat si mobilat. Aceasta initiativa a fost pusa in practica in septembrie 2006, fiind primul instrument de vanzari de acest gen de pe piata romaneasca si ajutand clientii sa isi faca o mai buna idee asupra marimii si compartimentarii apartamentelor si a optiunilor de finisare.

Pe aceeasi linie cu actiunile prezentate mai sus se inscrie si serviciul de Customer Care prin care dezvoltatorii Emerald Residences doresc sa vina in intampinarea celor care urmeaza sa se mute in casa noua in februarie. Activitatea acestui departament este canalizata catre rezolvarea oricaror probleme aparute in procesul de luare in posesie a noilor apartamente si catre informarea completa a viitorilor rezidenti in privinta modului de organizare si coabitare in comunitatea Emerald Residences.

Departamentul Customer Care ofera sprijin din mai multe privinte: pe langa suportul oferit in permanenta clientilor prin rezolvarea solicitarilor acestora, se fac inspectii periodice printre care Primul Tur facut de viitorii locatari in propria locuinta imediat ce constructia permite acest lucru.

Pe aceeasi linie, fiecare rezident din cadrul complexului urmeaza sa primeasca un Manual al Proprietarului care cuprinde toate informatiile utile privitoare la noua locuinta. Pentru departamentul Customer Care este extrem de important sa primeasca un feedback din partea membrilor comunitatii Emerald, de aceea intreprinde sondaje periodice ale opiniei acestora.

Brooklyn Investment, dezvoltatorul Emerald Residences, completeaza serviciul de Customer Care, ocupandu-se si de administrarea ulterioara a complexului. Emerald Residences este construit de Summa Romania si vandut in exclusivitate de Neocasa. Complexul ofera locatarilor sai, pe langa finisajele si dotarile de exceptie, si acces la numeroase facilitati: gradina interioara cu un design deosebit, sala de squash si de fitness sau loc de joaca pentru copii. Suprafetele sunt cuprinse intre 52 mp - 537 mp cu preturi pornind de la 1650 de euro + TVA/ mp.

Brooklyn Investment este o companie de dezvoltare internationala, operand in prezent in tarile Europei de Est. Desi pune accent in principal pe dezvoltari rezidentiale, Brooklyn are experienta si in alte sectoare imobiliare. Emerald Residences este doar o prima poveste de succes, compania intentionand sa aduca pe piata in anii urmatori alte doua proiecte rezidentiale, adresate unor segmente diferite de populatie fata de Emerald.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri