Primaria Sibiu nu mai detine niciun teren liber in acest moment, motiv pentru care, in 2008 nu sunt anuntate investitii industriale de anvergura, a declarat, citat de NewsIn, viceprimarul Sibiului, Eugen Cioruga.

„Pana in acest moment nici un mare investitor nu si-a manifeste intentia de a veni la Sibiu. Daca se va intampla acest lucru, atunci el va construi pe un teren privat, iar de la noi va solicita doar autorizatiile de constructie”, a spus Cioruga.

La randul sau, primarul orasului, Klaus Johannis, a declarat ca ar fi bine ca Sibiul sa mai aiba o zona cu terenuri pe care sa le ofere investitorilor chiar si la preturi mai mici, insa nu a fost identificata acea zona.
Majoritatea terenurilor detinute de Primarie au fost in zona industriala vest si le-a vandut marilor companii la preturi mici, pentru a le incuraja sa faca investitii cat mai mari. Astfel, in ultimii patru ani, in Zona Vest au venit companii precum Continental, SNR Rulmenti, Takata sau Siemens, investitiile totale fiind de peste 100 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri