Besta Group va investi aproximativ trei milioane de euro pentru construirea unu complex rezidential compus din opt resedinte private in localitatea Crevedia, pe malul lacului Buftea, a anuntat compania imobiliara EuroMetropola.
Lucrarile de constructie au fost deja demarate, iar termenul de finalizare pentru ansamblul rezidential a fost stabilit pentru luna iunie 2008, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. Complexul imobiliar va cuprinde opt locuinte structurate pe parter si un etaj, o baza de agrement cu piscina, sala de fitness, cafenea, complex sportiv cu terenuri amenajate pentru fotbal si tenis. Vilele vor fi compuse din living, patru dormitoare, dressing, doua bai, grup sanitar si anexe, iar fiecare imobil va beneficia si de cate o gradina individuala.

Suprafetele utile ale locuintelor sunt de 206 mp, 250 mp, respectiv 275 mp. "Cele opt locuinte din cadrul ansamblului rezidential vor fi organizate pe trei tipuri, cuplate doua cate doua, pentru a permite utilizarea maxima a terenului. Terenul aferent fiecarei case are o suprafata ce variaza intre 708 si 744 mp, proportionala cu marimea tipului de imobil. Locuintele sunt prevazute cu cate un garaj si un loc de parcare suplimentar in fata casei", au mai precizat reprezentantii EuroMetropola.

Compania Besta Group a fost infiintata in anul 1991, iar de la afacerile cu laminate din otel compania si-a largit domeniul de activitate, distribuind pe piata interna feroaliaje si metale neferoase pentru consumatorii din industria metalurgica si cea a constructiilor de masini.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri