Compania spaniola Iberdrola Inmobiliaria are in plan investitii de 44,6 milioane de euro pe piata imobiliara din Bulgaria, ca urmare a strategiei de expansiune pe pietele internationale in perioada 2008-2010, potrivit Dnevnik, care citeaza un comunicat al companiei.

Potrivit reprezentantilor Inmobiliaria, compania a achizitionat deja mai multe loturi de teren in estul Bulgariei, printre care si in localitatea Tsarevo, in apropiere de litoralul Marii Negre. Inmobiliaria dispune in prezent de parcele de teren cu o capacitate totala de constructie de 240.000 de hectare la o distanta de circa 800 metri de plaja si are in plan construirea unui ansamblu rezidential care va include 2.500 de apartamente, dar si centre comerciale, de divertisment, baza sportiva si cluburi pe plaja, se arata in comunicatul companiei.

Terenul achizitionat de Inmobiliaria este localizat in apropierea parcului natural Strandja, una dintre atractiile turistice ale Bulgariei. Zona respectiva a inregistrat in ultimii ani un boom in ceea ce priveste constructia de case de vacanta pentru persoane din Anglia, Grecia, Germania, Turcia si Rusia. Proiectul din Bulgaria este urmat de alte doua investitii in afara Spaniei pe care compania imobiliara le are in plan, se mai arata in comunicatul companiei.

Iberdrola Inmobiliaria este un important dezvoltator de proiecte de real estate din Spania care investeste in principal in proiecte rezidentiale, case de vacanta, cladiri de birouri, parcuri industriale si centre comerciale. Compania si-a propus ca in perioada 2006-2010 sa inregistreze o crestere anuala a profitului de 10%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri