Compania de consultanta imobiliara Eurisko a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 14,3 milioane de euro, cu 20% mai mult decat isi propusese initial si vizeaza pentru 2008 afaceri de 25 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.
"Am incheiat inca un an cu rezultate record si intotdeauna, in orice domeniu, performanta obliga. In 2008 vrem sa realizam o cifra de afaceri de 25 milioane euro, aproape dublu fata de anul trecut. Preconizam ca tranzactiile care vor domina piata in acest an se vor inregistra in domeniile rezidential, industrial si retail", a declarat managerul general al Eurisko, Adrian Capraru.

Valoarea totala a contractelor tranzactionate de consultantii Eurisko in 2007 depaseste suma de 800 de milioane de euro. La aceasta valoare se adauga si rezultatele obtinute de departamentul Evaluare si Consultanta care a efectuat analize si studii pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare avand o valoare totala de investitie de circa 3,7 miliarde de euro si a evaluat proprietati imobiliare avand o valoare de piata totala de 1,85 miliarde de euro.

Compania Eurisko Consulting a fost fondata in 1997 la Bucuresti si are in prezent peste 120 de consultanti la nivel national si noua divizii de business: rezidential, birouri, retail, terenuri, tara, industrial, evaluare, investitii si marketing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri